BEERIUM KRAFTÖLSBRYGGERI

BLI KRAFTÖLSKAMRAT

Vill du få möjlighet att bli delaktig i produktionen och utvecklingen av vårt småskaliga hantverksöl så välkomnar vi dig som Kraftölskamrat!

Som medlem i Beeriums Kraftölskamrater är du ambassadör för ett genuint mikrobryggeri och bidrar till att sprida budskapet om Beerium Kraftölsbryggeri. Du får även tillgång till biljetter till vår smakbar innan övriga.


Där skapar vi tillsammans den varma och gemytliga atmosfär som präglar Beerium. Du hjälper oss sprida magi på de familjära event som anordnas i kraftstationen och som kraftölskamrat så delar vi även gärna långa kvällar i bryggeriet tillsammans med dig (det finns en hel del sådana).


Vilken Beerium-produkt tycker just du smakar bäst och varför? Som Kraftölskamrat bjuds du in till vår smakpanel där du får tillgång till exklusiva provningar av specialprodukter och nyheter, vi är övertygade om att du kan hjälpa oss att utveckla vår produkt.


Som Kraftölskamrat får du kontinuerliga uppdateringar om allt som händer kring Beerium före alla andra samt ett personligt medlemsbevis och ett unikt numrerat ölunderlägg.


Du får även möjlighet att köpa föreningens exklusiva medlems T-shirt till självkostnadspris. Låter det spännande och skoj? För 500 kronor så löser du ett livstids medlemsskap till dig själv eller någon du tycker om. Varmt välkommen att bli en kraftölskamrat. Ditt bidrag både uppskattas och behövs!

Bli medlem


Swisha 500 kr för ditt livslånga medlemskap till Swish: 123 184 42 24

Märka Swishen med ditt namn och din epostadress.